Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Leijat Helsingin yllä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Suo­men­ruot­sa­lai­set kat­so­vat tämän mie­len­kiin­nol­la, mut­ta muu­ten kä­sit­te­ly­ta­pa on­tuu.

Suo­men­ruot­sa­lai­set kat­so­vat tämän mie­len­kiin­nol­la, mut­ta muu­ten kä­sit­te­ly­ta­pa on­tuu. Jos Kjell Westön ro­maa­ni oli va­rus­tet­tu näin kli­seemäi­sillä juo­nen­ku­luil­la, enpä viit­si vai­vau­tua.
To­del­li­suus to­ki koos­tuu kli­seistä. Juo­ni kui­ten­kin kiitää sel­lais­ta vauh­tia, että hen­kilö­hah­mot eivät eh­di ko­ke­maan ma­lo­lak­tis­ta käy­mistä. Pa­ras­ta ovat ajan­ku­vaan tyy­lillä va­ra­tut mu­siik­ki­pa­lat, var­sin­kin Gra­ham Par­ker.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu 24 min. dokumentti, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy