Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dickie Roberts: entinen lapsitähti Special Collector’s Edition

Dickie Roberts: Former Child Star 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Lap­sitäh­den co­me­back-y­ri­tyk­sestä kir­joi­tet­tu elo­ku­va ei idea­na ole tyr­mis­tyttävän huo­no.

Lap­sitäh­den co­me­back-y­ri­tyk­sestä kir­joi­tet­tu elo­ku­va ei idea­na ole tyr­mis­tyttävän huo­no. Siinä missä Hol­lywoo­dil­la on mai­ne täh­tien kas­vat­ta­ja­na, on sillä se myös nii­den ka­dot­ta­ja­na. Har­mi kyllä elo­ku­va on to­teu­tet­tu niin amatöö­rimäi­sellä ot­teel­la, että idean po­ten­tiaa­li ei juu­ri lop­pu­tu­los­ta avi­ta. Dic­kie Ro­berts (Da­vid Spa­de) ko­ki suu­ret het­kensä viih­de­bis­nek­sessä lap­suu­sai­ka­naan. Hi­moit­tu pa­luu ta­kai­sin par­ras­va­loi­hin osoit­tau­tuu haas­ta­vak­si ta­voit­teek­si. Oh­jaa­ja ku­vaa ta­ri­naa mie­hestä, jo­ka on me­nettä­nyt kon­tak­tin ai­kuis­ten maail­maan jo en­nen ai­kuis­tu­mis­taan. Spa­den ka­ris­ma ei näin haas­ta­van roo­lin lä­pi­vie­mi­seen va­li­tet­ta­vas­ti riitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vain valkeat hyppivät hieman pintaan. Sointi on laajalla, taajuuksia käytetään. Special Collector´s Edition sisältää ohjaajan, sekä käsikirjoittajien (Fred Wolf ja ”monitaituri” Spade) kommenttiraidat, kolme mielenkiintoarvoltaan alhaista dokumenttia: Comedy Central: Dickie Roberts (18 min.),”The True Hollywood Story” (16 min.) ja ”Pencil Dickie” (12 min.), kammottavan musiikkivideon (sekä 7-minuuttisen dokumentin sen tekemisestä), 9 poistettua kohtausta ja trailerin. (VA)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 108430EAN: 6415015508184

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy