Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Järki ja tunteet - Special Edition

Sense and Sensibility 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -­fil­ma­ti­soin­ti.

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -fil­ma­ti­soin­ti. Lois­ta­vat näyt­te­lijät: Em­ma Thomp­son (kypsää rea­lis­tis­ta ka­ris­maa), Ka­te Wins­let (hup­su ro­man­tik­ko), Hugh Grant (kuin oma it­sensä) ja Alan Rick­man (t­raa­gi­nen hah­mo). Tun­net­ta, huu­mo­ria, ajan­ku­vaa. Edes­men­nyt Ai­mo Kai­ra­mo­kin ke­hui lu­ke­neen­sa nuo­re­na ja­neaus­te­nin­sa. Tätä voi kat­soa raa­vas­kin mies.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti aiempaa parempi laitos ei kärsi perusversion digitalisointivirheistä. Ääniraita on edelleen dialogipainotteinen. Uusia ekstroja: kaksi kommenttiraitaa, Emma Thompsonin riemastuttava, Austenia muokkaava kiitospuhe Golden Globe -kisassa, 3,5 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy