Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kummituskartano

The Haunted Mansion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kiin­teistövä­littäjä vie­rai­lee per­hei­neen sa­la­peräi­sessä kar­ta­nos­sa.

Kiin­teistövä­littäjä (Ed­die Murp­hy) vie­rai­lee per­hei­neen sa­la­peräi­sessä kar­ta­nos­sa. Vai­mo muis­tut­taa kar­ta­non­her­ran edes­men­nyttä rou­vaa, mikä joh­taa ikä­vyyk­siin. Tek­ni­ses­ti moit­tee­ton­ta ja su­ju­vaa, mut­ta täy­sin kui­vak­si pu­ris­tet­tua kau­hu­ko­me­diaa. Edes ho­vi­mes­ta­ri (Te­ren­ce Stamp) ei pys­ty in­nos­ta­maan van­haa fa­nia. Sa­ma tuo­tan­to­tii­mi on­nis­tui pal­jon pa­rem­min Pi­ra­tes of Ca­rib­bean –p­ro­jek­tis­sa.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa 13 min. do­ku­ment­ti, vir­tuaa­li­kier­ros, 11 min. koh­tauk­sen ana­to­miaa, 2 min. pois­tet­tu koh­taus, 5 min. ylijäämä­koh­tauk­sia, mu­siik­ki­vi­deo, DVD-ROM -bo­nuk­set ja kak­si kom­ment­ti­rai­taa.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107820EAN: 7393834424801

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy