Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mrs. Doubtfire – isä sisäkkönä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Pa­pa’s Got a Brand New Bag”.

”­Pa­pa’s Got a Brand New Bag”. Rie­mas­tut­ta­va ko­me­dia, jo­ka hyvän ta­van mu­kai­ses­ti tar­joaa höröt­te­lyn lisäk­si myös aja­tel­ta­vaa.
Näyt­te­lijä-isä (Ro­bin Wil­liams) ha­luaa nähdä avioe­ron jäl­keen lap­siaan ja pes­tau­tuu ko­tia­pu­lai­sek­si. Ai­noa vi­ka on se, että ase­tel­ma on muun­nos Toot­sies­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ei niitä äänekkäimpiä raitoja. Sitäkin hurjemmat ekstrat: 8 min haastatteluja, animaattori Chuck Jonesin 4 min kommentit, 2 min lyijykynäanimaatiota, 5 min lopullista animaatiokohtausta, 4 min meikkauskokeesta, 4 min maskeerausta, 28 min poistettuja kohtauksia, traileri ja ohjaajan kommenttiraita. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 98688  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy