Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru sormusten herrasta - Kuninkaan paluu

The Lord of the Rings: The Return of the King 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 193 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107713EAN: 6438044010053

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ri­lo­gian eri­no­mai­nen lop­puo­sa on pal­jon pa­rem­min koos­sa kuin ty­pis­tet­ty kak­ko­nen, ja näin on jo en­nen ex­ten­ded-­ver­sio­ta, jo­ka sisältää kak­si pois­tet­tua koh­taus­ta: Sa­ru­ma­nin lo­pun ja Mus­tal­la por­til­la ta­pah­tu­van kes­kei­sen koh­tauk­sen, jos­sa esiin­tyy Sau­ro­nin suu.

T­ri­lo­gian eri­no­mai­nen lop­puo­sa on pal­jon pa­rem­min koos­sa kuin ty­pis­tet­ty kak­ko­nen, ja näin on jo en­nen ex­ten­ded-ver­sio­ta, jo­ka sisältää kak­si pois­tet­tua koh­taus­ta: Sa­ru­ma­nin lo­pun ja Mus­tal­la por­til­la ta­pah­tu­van kes­kei­sen koh­tauk­sen, jos­sa esiin­tyy Sau­ro­nin suu.
Kun ko­ko urak­ka on koos­sa, voi myöntää to­dek­si ku­vaa­ja And­rew Les­nien kom­men­tin: eep­pi­nen yh­dis­tyi ta­sa­pai­noi­ses­ti hen­kilö­koh­tai­seen. Ja Jack­so­nin työ al­koi sentään jo tam­mi­kuus­sa 1995.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 23+27+52 min. dokumenttia (paljon toistoa, ja pisin on aiemmin levynä julkaistu National Geographic -tuotanto), kuusi nettisivujen ohjelmaa (3+3+2+5+4+5 min.), videopelin esittelyä, 14 tv-mainosta (7 min.) ja kolme traileria. Karvalakkiversion ekstrat ovat edeltäjiään kalpeammat, koska se ei voi enää paljastaa seuraavan osan saloja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy