Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru sormusten herrasta - Kuninkaan paluu

The Lord of the Rings: The Return of the King 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

T­ri­lo­gian eri­no­mai­nen lop­puo­sa on pal­jon pa­rem­min koos­sa kuin ty­pis­tet­ty kak­ko­nen, ja näin on jo en­nen ex­ten­ded-­ver­sio­ta, jo­ka sisältää kak­si pois­tet­tua koh­taus­ta: Sa­ru­ma­nin lo­pun ja Mus­tal­la por­til­la ta­pah­tu­van kes­kei­sen koh­tauk­sen, jos­sa esiin­tyy Sau­ro­nin suu.

T­ri­lo­gian eri­no­mai­nen lop­puo­sa on pal­jon pa­rem­min koos­sa kuin ty­pis­tet­ty kak­ko­nen, ja näin on jo en­nen ex­ten­ded-ver­sio­ta, jo­ka sisältää kak­si pois­tet­tua koh­taus­ta: Sa­ru­ma­nin lo­pun ja Mus­tal­la por­til­la ta­pah­tu­van kes­kei­sen koh­tauk­sen, jos­sa esiin­tyy Sau­ro­nin suu.
Kun ko­ko urak­ka on koos­sa, voi myöntää to­dek­si ku­vaa­ja And­rew Les­nien kom­men­tin: eep­pi­nen yh­dis­tyi ta­sa­pai­noi­ses­ti hen­kilö­koh­tai­seen. Ja Jack­so­nin työ al­koi sentään jo tam­mi­kuus­sa 1995.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 23+27+52 min. dokumenttia (paljon toistoa, ja pisin on aiemmin levynä julkaistu National Geographic -tuotanto), kuusi nettisivujen ohjelmaa (3+3+2+5+4+5 min.), videopelin esittelyä, 14 tv-mainosta (7 min.) ja kolme traileria. Karvalakkiversion ekstrat ovat edeltäjiään kalpeammat, koska se ei voi enää paljastaa seuraavan osan saloja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 193 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107713EAN: 6438044010053

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy