Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Luolamies

Caveman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 89306EAN: 6438044024258

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Luo­la­mie­se­lo­ku­vien pa­ro­dia­na ar­mot­to­man köm­pelö.

Luo­la­mie­se­lo­ku­vien pa­ro­dia­na ar­mot­to­man köm­pelö. Pa­ras­ta ovat ku­mi­di­not.
Ex-beat­le Rin­go Starr on kuin Pul­te­rin pyörän­kek­sijä, eikä saa­vu­ta vas­ta­kai­kua heh­keim­missä luo­la­nai­sis­sa (Bar­ba­ra Bach) kuin vas­ta lo­pus­sa, tie­tys­ti. Den­nis Quaid ja Shel­ley Long var­hai­sis­sa roo­leis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hyvinkin tyydyttävä, vaikka värit ovat hieman laimeat. Vain hienoista pehmeyttä. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy