Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Waterboy – juomahemmo

The Waterboy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­dam Sand­le­ril­ta jäl­leen yk­si ur­hei­lu­ko­me­dia.

A­dam Sand­le­ril­ta jäl­leen yk­si ur­hei­lu­ko­me­dia. Ei mikään laa­tue­lo­ku­va, mut­ta haus­ka. Te­kee pi­laa jenk­ki­fu­ta­reis­ta, ca­jun-ruoas­ta, Loui­sia­nas­ta, än­kyttä­jistä ja etelän ta­ka­pa­jui­suu­des­ta. Ur­hei­le­vat po­jat pitävät tästä Hap­py Gil­mo­ren ta­paan. Suu­rin ky­sy­mys: käyt­tikö tuot­ta­ja­na hää­ri­nyt ex-Fon­zie si­jais­ta­ka­mus­ta?

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Amamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy