Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Soul Kitchen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 231701EAN: 641654848536637

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­sen haus­ka ham­pu­ri­lais­ko­me­dia täyttää ole­mat­to­mat odo­tuk­sen­sa ker­to­mal­la elo­ku­va­his­to­rian pe­rus­tyy­pin ta­ri­nan.

Har­vi­nai­sen haus­ka ham­pu­ri­lais­ko­me­dia täyttää ole­mat­to­mat odo­tuk­sen­sa ker­to­mal­la elo­ku­va­his­to­rian pe­rus­tyy­pin ta­ri­nan. Saa­ma­ton, en­si­se­kun­teis­ta il­mi­selväs­ti kreik­ka­lais-sak­sa­lai­nen Zi­nos jähnää rik­kaan tyttöystävänsä perään, yrittää saa­da Soul Kitc­hen –­ra­vin­to­laan­sa pyö­rimään ja jou­tuu rap­pa­ri­vel­jensä Il­liak­sen häm­mentämään mii­naan.
Ei mitään pal­jon uut­ta, mut­ta hen­kilö­hah­mot ovat raik­kai­ta ja ta­pah­tu­mat haus­ko­ja. Sak­sa­lai­nen mo­ni­kult­tuu­ri­suus saa uu­sia kas­vo­ja ja ää­niä. Pää­hen­kilö on kuin se­ka­si­kiö Jim Mor­ri­so­nia ja suo­ma­lai­sil­le tu­tuk­si tul­lut­ta vii­ni­kaup­pias Pet­ri Vig­lio­nea. Eli sym­paat­ti­nen hah­mo.
Ja lo­puk­si: sak­sa­lai­nen elo­ku­va, jo­ka käyttää Udo Kie­riä si­vuo­sas­sa, ei voi ol­la val­ta­vir­ran tuo­tan­to ai­na­kaan täy­sillä. Tätä gen­re­har­ras­ta­jat ar­vos­ta­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. Väärä aika takakannessa. (PS)
29/09/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy