Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mark of a Murderer

City by the Sea 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kui­va­kis­koi­nen tril­le­ri äi­tyy mel­ko sen­ti­men­taa­li­sek­si läs­sy­tyk­sek­si.

Kui­va­kis­koi­nen tril­le­ri äi­tyy mel­ko sen­ti­men­taa­li­sek­si läs­sy­tyk­sek­si. De Ni­rol­ta il­meetön suo­ri­tus ri­ko­set­sivänä, jon­ka täy­tyy to­dis­taa oman, mo­nion­gel­mai­sen poi­kan­sa syyttö­myys mur­ha­tut­ki­muk­ses­sa. Suo­ma­lai­nen ni­mi on oi­keu­te­tus­ti herättä­nyt kum­mas­tus­ta, mut­ta it­se asias­sa ky­seessä on elo­ku­van al­ku­peräi­nen työ­ni­mi, jo­ka puo­les­taan on il­mei­ses­ti peräi­sin elo­ku­van in­noit­ta­neen Es­qui­re-ar­tik­ke­lin ni­mestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Sävykäs, kiitettävän tarkka, mutta lievästi rosoinen kuva. Kuva nykii hetkittäin oudosti joissakin ulko-otoksissa, tuskinpa tarkoituksellisesti. Rauhallinen, hillityn tilava ja puhepainotteinen ääniraita, joka on tarjolla sekä Dolby- että DTS-muodoissa. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy