Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Amores Perros

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
Anamorfinen 1.75*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Jos ha­luat ju­ma­lan nau­ra­van, ker­ro hä­nel­le suun­ni­tel­ma­si." Sähäkkä mek­si­ko­lai­se­lo­ku­va ra­kas­tu­neil­le koi­raih­mi­sil­le.

"Jos ha­luat ju­ma­lan nau­ra­van, ker­ro hä­nel­le suun­ni­tel­ma­si." Sähäkkä mek­si­ko­lai­se­lo­ku­va ra­kas­tu­neil­le koi­raih­mi­sil­le. Rak­kau­den ja koi­rien ympä­ril­le ra­ken­ne­tut kol­me ta­ri­naa pe­rus­tu­vat ko­ti­mai­sen Jo­ki-e­lo­ku­van ta­paan jo van­hah­ta­val­le nä­ke­myk­sel­le, sillä Ta­ran­ti­non Pulp Fic­tio­nia on seu­ran­nut lee­gio oma­peräi­siä leik­kaa­jia. Neljä täh­teä ir­toaa kui­ten­kin sik­si, et­teivät hah­mot ole lai­sin­kaan tyy­li­tel­tyjä ja toi­min­ta tois­taa elävää elämää. Jenk­kien pik­ku­ta­ran­ti­not jäävät tämän rin­nal­la teennäi­sik­si.
Ku­vas­sa on ko­hi­naa ja peh­meyttä, mikä vain lisää elo­ku­van rea­lis­tis­ta te­hoa. 5.1-ää­ni elää jon­kin ver­ran ja luo at­mosfää­riä pääa­sias­sa mu­sii­kil­la. Ekst­rois­sa trai­le­ri, biog­ra­fiat, 16 min. mi­ni­do­ku­ment­ti ja 4 min. haas­tat­te­lu.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy