Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Amores Perros

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

"­Jos ha­luat ju­ma­lan nau­ra­van, ker­ro hä­nel­le suun­ni­tel­ma­si." Sähäkkä mek­si­ko­lai­se­lo­ku­va ra­kas­tu­neil­le koi­raih­mi­sil­le.

"Jos ha­luat ju­ma­lan nau­ra­van, ker­ro hä­nel­le suun­ni­tel­ma­si." Sähäkkä mek­si­ko­lai­se­lo­ku­va ra­kas­tu­neil­le koi­raih­mi­sil­le. Rak­kau­den ja koi­rien ympä­ril­le ra­ken­ne­tut kol­me ta­ri­naa pe­rus­tu­vat ko­ti­mai­sen Jo­ki-e­lo­ku­van ta­paan jo van­hah­ta­val­le nä­ke­myk­sel­le, sillä Ta­ran­ti­non Pulp Fic­tio­nia on seu­ran­nut lee­gio oma­peräi­siä leik­kaa­jia. Neljä täh­teä ir­toaa kui­ten­kin sik­si, et­teivät hah­mot ole lai­sin­kaan tyy­li­tel­tyjä ja toi­min­ta tois­taa elävää elämää. Jenk­kien pik­ku­ta­ran­ti­not jäävät tämän rin­nal­la teennäi­sik­si.
Ku­vas­sa on ko­hi­naa ja peh­meyttä, mikä vain lisää elo­ku­van rea­lis­tis­ta te­hoa. 5.1-ää­ni elää jon­kin ver­ran ja luo at­mosfää­riä pääa­sias­sa mu­sii­kil­la. Ekst­rois­sa trai­le­ri, biog­ra­fiat, 16 min. mi­ni­do­ku­ment­ti ja 4 min. haas­tat­te­lu.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
Anamorfinen 1.75*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy