Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Minari

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165566622

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Van­git­se­va elo­ku­va ko­rea­lai­ses­ta per­heestä, jo­ka ryh­tyy vil­je­lemään maa­ta Ar­kan­sa­sin syrjä­seu­duil­la.

Van­git­se­va elo­ku­va ko­rea­lai­ses­ta per­heestä, jo­ka ryh­tyy vil­je­lemään maa­ta Ar­kan­sa­sin syrjä­seu­duil­la. Ki­reä ja ka­pea elämä­nao­lo vaih­tuu vä­hi­tel­len va­loi­sam­piin sä­vyi­hin kun ta­loon muut­ta­va epä­so­vin­nai­nen isoäi­ti is­tut­taa en­simmäi­set sie­me­net per­heen uu­teen ku­kois­tuk­seen. Vä­hi­tel­len elämä löytää oi­keat uran­sa, mut­ta var­mal­la tai kli­sei­den vii­toit­ta­mal­la tiellä ei ol­la sil­loin­kaan.
Sun­dan­ces­sa sekä ju­ryn että yleisön hur­man­nut ja par­haan vie­ras­kie­li­sen elo­ku­van Gol­den Glo­ben po­kan­nut elo­ku­va on vir­keä ja omin­ta­kei­nen ta­paus. Ta­ri­na heittää kat­so­jan ul­ko­puo­li­sek­si uu­teen yh­teisöön, jos­sa ta­ri­nan san­ka­rit­kin ovat ul­ko­puo­li­sia. Yrittäjä­hen­gestä hie­nos­ti ki­pinää is­kevä ta­ri­na on ten­hoa­va ku­vaus kai­ken yh­teentörmäyk­sestä, jos­sa hil­jai­nen vim­ma vie ta­ri­naa eteenpäin. Ta­ri­nan lop­pu­pis­te jää odo­tuk­sia ai­voi­mem­mak­si, mut­ta vas­taa­vas­ti myös ta­ri­nan mer­ki­tyk­set jäävät omien kor­vien vä­liin.

Kuva

Staattisesti kuvattu elokuva on komean erotteleva ja väritoistoltaan luontevan lämpimästi sävytetty. Jälki on puun kaarnaa myöten jäsentynyttä.

Ääni

Hillitty ääniraita luo säästeliäästi läsnäolon tuntua, mutta tapahtumien imu vie mukanaan vähemmälläkin hulinalla.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
05/11/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy