Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Grinch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083186203

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dr. Seus­sin kuu­lui­sa jou­lu­sa­tu era­ko­ne­loa viettävästä vi­her­kar­vai­ses­ta ha­pan­naa­mas­ta, jo­ka vi­haa yli kai­ken jou­lua ja sii­hen hul­laan­tu­nut­ta huu-­kan­saa.

Dr. Seus­sin kuu­lui­sa jou­lu­sa­tu era­ko­ne­loa viettävästä vi­her­kar­vai­ses­ta ha­pan­naa­mas­ta, jo­ka vi­haa yli kai­ken jou­lua ja sii­hen hul­laan­tu­nut­ta huu-kan­saa. Il­lu­mi­na­tion-yh­tiön (mm. Kä­ty­rit ja It­se Il­ki­mys) luot­saa­ma uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti ot­taa tai­de­muo­dok­seen puh­das­ve­ri­sen 3D-tie­to­ko­nea­ni­maa­tion ja luo pas­se­lin ener­gi­sen ja lo­pul­ta hyvän­tuu­li­sen jou­lu­sa­dun.
Pää­siäi­sen ai­kaan si­joit­tu­vas­ta jul­kai­sua­jan­koh­das­ta huo­li­mat­ta elo­ku­va up­poaa 7-vuo­tiaa­seen koh­dey­leisöön il­man kul­ma­kar­vo­jen kur­tis­te­lua. Il­ki­ku­ri­ses­ta al­kua­se­tel­mas­ta pää­dytään jo­viaa­lin lup­sak­kaan yh­tei­se­loon vet­reäs­ti ja vail­la suu­rem­pia déjà vu -fii­lik­siä. Elo­ku­van ener­gi­nen asen­ne ja vet­reä huu­mo­rin­ta­ju päi­vittävät sa­dun na­pa­kas­ti ny­kypäivään, vaik­ka ai­he it­sessään on aja­ton ja tut­tu.

Kuva & ääni

Poksahtelevan värikylläinen kuva luo satumaisen joulun keskelle karvaturrien asuttaman alppikylän hohtavia hankia. Anti on mielikuvituksekasta ja fantastisen hiottua kuten sadulle sopiikin. Jälki on piskahtelevan värikylläistä, miellyttävän erottelevaa ja moitteettoman vakaata. Kyse ei silti ole aidosta 4K-kuvasta. Suomenkielinen dubbaus (Dolby Digital Plus 7.1) on niin ikään laadukasta. Kaikki osa-alueet dialogista tehosteisiin toimivat hyvin, eikä musiikkiosioiden englanninkielisyys juurikaan haittaa. Alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on tarjolla Dolby Atmos -muodossa.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä 4K- että HD-versiot omilla levyillään ekstrojen löytyessä molemmilta levyiltä. Ekstroissa kolme minielokuvaa, sarja making of -henkisiä koosteita ja muuta puuhaa. (IJ)
19/04/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy