Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bridget Jones - elämäni sinkkuna

Bridget Jones' Diary 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: alä myy it­seä­si hal­val­la, nai­nen.

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: alä myy it­seä­si hal­val­la, nai­nen. Re­ne Zel­lwe­ger ku­vaa osu­vas­ti has­sua, sym­paat­tis­ta sink­kua, jo­ka lan­keaa ällöttävään po­moon­sa, vaik­ka kun­non miestä­kin oli­si lu­vas­sa. Sink­kuu­den ko­ko ku­va. Vas­taa­not­to krii­tik­ko­kun­nas­sa on ol­lut pitkäl­ti su­ku­puo­li­ky­sy­mys. BJ on nais­puo­li­nen vas­ti­ne Mau­ri Sa­rio­lal­lem­me, jo­ka pi­ti päivä­kir­jaa ja tark­kai­li pai­noaan jo­ka päivä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Väärä kuvasuhde kannessa. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, ohjelma kulissien takaa, BJ:n lehtiartikkeleita, poistettuja kohtauksia ja kaksi musiikkivideota.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy