Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bridget Jones - elämäni sinkkuna

Bridget Jones' Diary 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: alä myy it­seä­si hal­val­la, nai­nen.

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: alä myy it­seä­si hal­val­la, nai­nen. Re­ne Zel­lwe­ger ku­vaa osu­vas­ti has­sua, sym­paat­tis­ta sink­kua, jo­ka lan­keaa ällöttävään po­moon­sa, vaik­ka kun­non miestä­kin oli­si lu­vas­sa. Sink­kuu­den ko­ko ku­va. Vas­taa­not­to krii­tik­ko­kun­nas­sa on ol­lut pitkäl­ti su­ku­puo­li­ky­sy­mys. BJ on nais­puo­li­nen vas­ti­ne Mau­ri Sa­rio­lal­lem­me, jo­ka pi­ti päivä­kir­jaa ja tark­kai­li pai­noaan jo­ka päivä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Väärä kuvasuhde kannessa. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, ohjelma kulissien takaa, BJ:n lehtiartikkeleita, poistettuja kohtauksia ja kaksi musiikkivideota.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy