Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jackie Brown 2-disc Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Jac­kie Brown mais­tui hie­noi­sel­ta pet­ty­myk­seltä Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin jäl­keen, mut­ta tun­tuu nyt­tem­min mil­tei yhtä jy­kevältä.

Jac­kie Brown mais­tui hie­noi­sel­ta pet­ty­myk­seltä Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin jäl­keen, mut­ta tun­tuu nyt­tem­min mil­tei yhtä jy­kevältä. Tämän jäl­keen on maail­mas­sa teh­ty mon­ta mo­ni­tuis­ta vuot­ta sur­kei­ta toi­min­tae­lo­ku­via, siinäpä se.
Len­toemäntä Jac­kie Brown (Pam Grier) te­kee pak­ko­sau­mas­sa lisä­tie­nes­tiä sa­la­kul­jet­ta­mal­la pi­meää ra­haa, ja FBI:n agen­tit al­ka­vat ki­ristää nais­ta mu­kaan yh­teis­työhön. Brown saa yllättävää tu­kea eh­do­na­lais­val­vo­jal­ta (pä­tevä Ro­bert Fors­ter).
Ta­ran­ti­no­mai­seen ta­paan seu­ra­taan si­vu­juo­nia. Ro­bert De Ni­ro te­kee yh­den uran­sa ty­lyimmän roo­lin her­mos­tues­saan ase­kaup­piaan (Sa­muel L. Jack­son) nai­systävän (B­rid­get Fon­da) bim­bou­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemmasta perusversiosta poiketen mukana on DTS-raita, joka lisää adrenaliinia parin ylimääräisen desibelin voimalla. Tarkka kuva näyttää hyvältä, mutta mukana on tiettyä 1970-luvun tyyliä, sillä jälki ei näytä liian hiotulta. Kahdella levyllä. Ekstroissa Tarantino-elokuvien trailerit, ohjaajan DVD-intro (1 min.), 39 min. dokumentti, 55 min. haastattelu, elokuvassa käytetty ”Chicks who love guns” –video kokonaisuudessaan, poistettuja ja vaihtoehtokohtauksia (15 min+ 3 min. intro), Siskel & Ebertin ohjelma (5 min.) ja kolme traileria. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100633EAN: 6420201187821

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy