Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(H.G. Wellsin) Aikakone (The Time Machine)

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka­ko­ne jää elo­ku­va­his­to­riaan vik­to­riaa­ni­sen ret­ros­ci­fin merk­ki­teok­se­na.

Ai­ka­ko­ne jää elo­ku­va­his­to­riaan vik­to­riaa­ni­sen ret­ros­ci­fin merk­ki­teok­se­na. Te­hos­teil­taan hel­lyttävän köm­pelö, vaik­ka sai SFX:stä jo­pa Os­ca­rin. Geor­ge Pa­lin eh­dot­to­mas­ti pa­ras elo­ku­va. Ai­ka­ko­ne it­sessään on tyy­likkääs­ti ra­ken­net­tu: ko­je­lau­das­sa lu­kee Ma­nu­fac­tu­red by H. Geor­ge Wells.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on laadukas, vain hieman kohinaa. Uusi äänimiksaus on hillitty ja toimiva. Takakaiuttimet ovat käytössä oikeastaan vasta lopun Morlok-taistelussa, ja hieman yliampuen. Ekstroissa mielenkiintoisen uuden kohtauksen sisältävä dokumentti (48 min.), jonka juontaa Rod Taylor sekä traileri ja kaksi faktaruutua.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy