Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

(Tim Burton’s) Corpse Bride

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 77 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 201098EAN: 7321944828509

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vik­to­riaa­ni­sen ajan mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän kau­hu­ro­man­tii­kan mes­ta­ri Tim Bur­ton on­nis­tui jäl­leen.

Vik­to­riaa­ni­sen ajan mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän kau­hu­ro­man­tii­kan mes­ta­ri Tim Bur­ton on­nis­tui jäl­leen. Vik­tor (ää­nenä John­ny Depp) on pää­ty­nyt kuol­lei­den mail­le. Hän jou­tuu kah­den mor­sia­men louk­kuun, ma­na­las­sa val­voo ruu­mis­mor­sian (He­le­na Bon­ham Car­ter) ja elä­vien kir­jois­sa puo­les­taan Vic­to­ria (E­mi­ly Wat­son). Haus­ka ta­ri­na pal­lot­te­lee pe­rus­fi­lo­so­fi­sen ky­sy­myk­sen, pi­meän ja va­lon, vas­ta­pa­rien pa­ris­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, hieno ääniraita, jo DVD:nä. Nyt kuva piirtyy vielä entistäkin tarkempana. Kuva on hieman valoisampi, mikä ei välttämättä ole ko. elokuvassa itsestään selvästi hyvä asia. 5.1EX on edelleen aika harvinaista herkkua BD-animaatioissa. Ekstroissa 4+5+7+4+6+7+8+13 min. dokumentit, musiikkiraita ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy