Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zombie Dawn of the Dead - Dario Argento European Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­rio Ar­gen­ton leik­kaa­maa eu­roop­pa­lais­ta ver­sio­ta pi­detään ylei­ses­ti dra­ma­tur­gi­ses­ti par­haa­na.

Da­rio Ar­gen­ton leik­kaa­maa eu­roop­pa­lais­ta ver­sio­ta pi­detään ylei­ses­ti dra­ma­tur­gi­ses­ti par­haa­na.
To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Geor­ge A. Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on sommiteltu 1.33:1 –suhteeseen. Letterboksattuun verrattuna kuva menettää molemmilta laidoiltaan, mutta antaa lisää informaatiota ylhäälle ja varsinkin alas. Kaiken lisäksi kuva on hieman tarkempi ja värit ovat luonnollisemmat. Jonkin verran aliasing-välkyntää autojen jäähdyttimissä. Goblin-yhtyeen musiikki on alkuperäistä soundtrackia verevämpää. Ekstroissa 63 min. dokumentti ja trailereita. Kuuluu osana Trilogy of the Dead -kansioon. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy