Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

V - the Final Battle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

V-­sar­jan jat­ko-o­sa me­net­ti pal­jon en­simmäis­ten osien tuo­reu­des­ta, mut­ta on käypää kat­sot­ta­vaa edel­leen.

V-sar­jan jat­ko-o­sa me­net­ti pal­jon en­simmäis­ten osien tuo­reu­des­ta, mut­ta on käypää kat­sot­ta­vaa edel­leen. Kah­del­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei laisinkaan ekstroja. Amaray-kansilla, kun ensimmäiset jaksot olivat Warnerin pahveissa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard T. Heffron

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 255 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy