Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Since You've Been Gone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kir­ja­va, löyhäs­ti pu­not­tu luok­ka­ko­kous­ko­me­dia, jo­ka tar­joi­lee pitkän sar­jan on­nis­tu­nei­ta sket­sejä, mut­tei ky­ke­ne kul­jet­ta­maan ta­ri­naa eteenpäin.

Kir­ja­va, löyhäs­ti pu­not­tu luok­ka­ko­kous­ko­me­dia, jo­ka tar­joi­lee pitkän sar­jan on­nis­tu­nei­ta sket­sejä, mut­tei ky­ke­ne kul­jet­ta­maan ta­ri­naa eteenpäin. Näyt­te­lijä­kaar­ti on osaa­va ja yllättävän ni­mekäs: Da­vid Sc­hwim­mer, Te­ri Hatc­her, Lau­ra Flynn Boy­le, Liev Sch­rei­ber ja Ma­ri­sa To­mei.

Kuva, ääni & ekstrat

Utuisen pehmeä ja sävyiltään likainen kuva, ja dialogin osalta ymmärrettävä, mutta muutoin heikkotasoinen ääniraita. Ekstroissa traileri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy