Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Älä kieltäydy kahdesti

Never Say Never Again 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Rowan At­kin­son Bond-e­lo­ku­vas­sa?

Rowan At­kin­son Bond-e­lo­ku­vas­sa? He­lon sau­na­mai­nos? Kyllä.
Sean Con­ne­ry nos­ti tu­peen päähänsä ja läh­ti ir­rot­te­le­maan ”epä­vi­ral­li­seen” seik­kai­luun, jo­ka pe­rus­tuu Pal­lo­sa­la­man ta­ri­naan. Fe­lix Lei­ter­kin on mus­ta. Ikävä kyllä huu­mo­ri hyy­tyy lop­pua koh­ti.
Ai­na­kin pat­sas­koh­taus on voh­kit­tu Bur­ne Ho­gart­hin 1940-lu­vun Tar­zan-sar­ja­ku­vas­ta. Oh­jaa­ja (Neu­lan­silmä, Star Wars VI) kuo­li 1980-lu­vun lo­pul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävä kuva, jossa ei näy virallisesta sarjasta tuttua yksityiskohtien värinää, mutta edustaa muuten MGM-sarjaan verrattuna hieman alkeellista autorisointia. Sisältää kohtauksen, joka oli ensimmäisestä jenkkipainoksesta jäänyt vahingossa pois. Jonkin verran printtiroskia. DS-soundi on toki vanhanaikainen, mutta ei jää juuri muita keski-ikäisiä bondeja pahemmaksi. Ekstroina vain traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614609750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy