Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Brother

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ya­ku­zan pe­lo­ton pys­sy­mies läh­tee kon­sul­toi­maan Los An­ge­le­sis­sa nap­pi­kaup­paa pyö­rittävää pik­ku­vel­jeään.

Ya­ku­zan pe­lo­ton pys­sy­mies (oh­jaa­ja roo­li­ni­mellään Beat Ta­kes­hi) läh­tee kon­sul­toi­maan Los An­ge­le­sis­sa nap­pi­kaup­paa pyö­rittävää pik­ku­vel­jeään. La­ji­tyy­pil­leen us­kol­li­nen, vii­leän rau­hal­li­nen ja mut­kat­to­man vä­ki­val­tai­nen toi­min­ta­ker­to­mus. Viih­dyttävä ja val­ta­vir­ras­ta poik­kea­va, mut­ta ei lo­pul­ta eri­tyi­sen mie­leen­pai­nu­va.
Rau­hal­li­nen, hyvä­laa­tui­nen ku­va, jos­sa myös ko­hi­na py­syy koh­tuu­den ra­jois­sa. Ää­ni­maail­ma laa­je­nee het­kittäin luo­tien viu­hues­sa myös ta­ka­ka­na­viin, mut­ta muu­toin tois­to kes­kit­tyy har­vaan dia­lo­giin ja etu­kaiut­ti­miin. 5.1 on va­lit­ta­va erik­seen. Trai­le­ri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Takeshi Kitanon parhaita

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy