Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

She´s So Lovely

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyt­te­lijä Vil­le Vir­ta­nen mai­nit­si eräässä haas­tat­te­lus­sa vai­kut­tu­neen­sa vah­vas­ti tästä.

Näyt­te­lijä Vil­le Vir­ta­nen mai­nit­si eräässä haas­tat­te­lus­sa vai­kut­tu­neen­sa vah­vas­ti tästä. Elo­ku­van alus­sa ih­met­te­lee tätä ar­vio­ta, mut­ta ei enää lo­pus­sa. Mil­lais­ta hul­luut­ta voi­kaan asua kol­men lap­sen äi­din mie­lessä?
Kan­si­teks­tin ”­ta­ri­na upeas­ta nai­ses­ta, jo­ta kak­si miestä ra­kas­taa” ei voi­si enemmän osua metsään. Elo­ku­van ni­messä on suur­ta sar­kas­mia.
Pa­ras­ta roo­liaan te­kevän Sean Pen­nin vai­mo Ro­bin Wright Penn me­nee nai­mi­siin uu­den mie­hen (John Tra­vol­ta) kans­sa, kun van­ha kump­pa­ni jou­tuu 10 vuo­dek­si mie­li­sai­raa­laan. Sean Pen­nin pa­luu on le­gen­daa­ri­nen.
Hur­ja jut­tu ar­kipäivän mie­li­sai­rau­des­ta. Ai­na ei tiedä, on­ko ku­kaan ter­ve tässä van­han kon­ka­rin John Cas­sa­ve­te­sin kä­si­kir­joit­ta­mas­sa elo­ku­vas­sa. Vai­mo Ge­na Row­lands vi­lah­taa psy­kiat­ri­na. Poi­ka oh­ja­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Mutta miksi ihmeessä full frame? Alkutekstit ovat 2.35:1. Heikko kuvan ja äänen laatu. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy