Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

She´s So Lovely

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Näyt­te­lijä Vil­le Vir­ta­nen mai­nit­si eräässä haas­tat­te­lus­sa vai­kut­tu­neen­sa vah­vas­ti tästä.

Näyt­te­lijä Vil­le Vir­ta­nen mai­nit­si eräässä haas­tat­te­lus­sa vai­kut­tu­neen­sa vah­vas­ti tästä. Elo­ku­van alus­sa ih­met­te­lee tätä ar­vio­ta, mut­ta ei enää lo­pus­sa. Mil­lais­ta hul­luut­ta voi­kaan asua kol­men lap­sen äi­din mie­lessä?
Kan­si­teks­tin ”­ta­ri­na upeas­ta nai­ses­ta, jo­ta kak­si miestä ra­kas­taa” ei voi­si enemmän osua metsään. Elo­ku­van ni­messä on suur­ta sar­kas­mia.
Pa­ras­ta roo­liaan te­kevän Sean Pen­nin vai­mo Ro­bin Wright Penn me­nee nai­mi­siin uu­den mie­hen (John Tra­vol­ta) kans­sa, kun van­ha kump­pa­ni jou­tuu 10 vuo­dek­si mie­li­sai­raa­laan. Sean Pen­nin pa­luu on le­gen­daa­ri­nen.
Hur­ja jut­tu ar­kipäivän mie­li­sai­rau­des­ta. Ai­na ei tiedä, on­ko ku­kaan ter­ve tässä van­han kon­ka­rin John Cas­sa­ve­te­sin kä­si­kir­joit­ta­mas­sa elo­ku­vas­sa. Vai­mo Ge­na Row­lands vi­lah­taa psy­kiat­ri­na. Poi­ka oh­ja­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Mutta miksi ihmeessä full frame? Alkutekstit ovat 2.35:1. Heikko kuvan ja äänen laatu. Ei ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy