Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Numeromurha

Murder by Numbers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ha­ja­nai­nen ja une­lias ri­kosjännä­ri nai­set­sivästä, jon­ka en­nestään epäs­ta­bii­lia elämää hor­jut­taa sar­ja klii­ni­sen täy­del­li­siä mur­hia.

Ha­ja­nai­nen ja une­lias ri­kosjännä­ri nai­set­sivästä, jon­ka en­nestään epäs­ta­bii­lia elämää hor­jut­taa sar­ja klii­ni­sen täy­del­li­siä mur­hia. Sand­ra Bul­lock ei ole roo­lis­saan ai­van hu­kas­sa, eikä ko­lut­tu ta­ri­na täy­sin mitätön, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na pa­la­pe­li ei toi­mi toi­vo­tus­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni, joskaan kumpikaan ei erityisemmin havahduta. Ekstroissa ohjaajan ja leikkaaja Lee Percyn kommenttiraita, sekä traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Barbet Schroeder
Pääosissa: Sandra Bullock
Tarina: Tony Gayton
Kuvaus: Luciano Tovoli
Musiikki: Clint Mansell

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy