Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robocop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sci­fi- ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tos.

Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sci­fi- ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tos. Toi­mi­vaa ja ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta an­ta­va edel­leen. Sci­fi- tai ylipäätään elo­ku­va­har­ras­ta­jan ko­koel­ma ei ole il­man tätä täy­del­li­nen. Sisältää al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion ja 26 se­kun­tia pi­temmän oh­jaa­jan ver­sion. Ero­ja: po­lii­si­ro­bot­ti am­puu koe­ka­nii­nin ve­ri­mas­sak­si ja Bod­dic­ke­rin jou­kot tu­lit­ta­vat san­ka­rin kä­den toh­jok­si.
Hie­man kes­ki­ta­soa pa­rem­pi ku­va. Tv-ku­vaa hyö­dyntä­vissä otok­sis­sa tie­tys­ti tar­koi­tuk­sel­la ra­kei­nen. Hie­nois­ta alia­sing-juo­vaväl­kyntää. Ää­ni­rai­dal­la on näin­kin van­hak­si elo­ku­vak­si kun­non jy­tinää. Agg­res­sii­vis­ta LFE-ääntä. 37 min. do­ku­ment­ti, kak­si koos­tet­ta (16 min.), pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, trai­le­rei­ta, tv-mai­nos, sto­ry­board-ver­tai­lua, tuot­ta­ja Phil Tib­be­tin kom­ment­te­ja (6 min.), ku­va­gal­le­ria, kom­ment­ti­rai­ta ja 12 si­vun tri­via­vih­ko.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy