Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(John Carpenterin) Paha kehä - They Live

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.16*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Car­pen­te­rin köm­pelös­ti oh­jaa­ma sci­fi-­kau­hui­lu vie­rai­den olen­to­jen so­lut­tau­tu­mi­ses­ta maa­han.

Car­pen­te­rin köm­pelös­ti oh­jaa­ma sci­fi-kau­hui­lu vie­rai­den olen­to­jen so­lut­tau­tu­mi­ses­ta maa­han. Kul­ku­ri luu­lee ole­van­sa ai­noa, jo­ka pys­tyy tun­nis­ta­maan vie­raat olen­not. Var­sin­kin pää­pa­rin kes­kinäi­nen tap­pe­lu on vas­ten­mie­li­nen. Lop­pu­ga­gi sentään nau­rat­taa. Pe­rus­tuu Ray Nel­so­nin no­vel­liin Eight O'C­lock in the Mor­ning.
Ku­va näyttää hie­man van­hah­ta­val­ta, ra­kei­sel­ta ja peh­meältä. Kes­ki­ta­son ää­ni­rai­ta ei juu­ri­kaan tun­ne ti­laa omak­seen. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 8 min. do­ku­ment­ti ja kom­ment­ti­rai­ta.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy