Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman Forever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas osa sar­jas­sa.

Kol­mas osa sar­jas­sa. Tim Bur­to­nin sinänsä haus­kan to­del­li­suus­pa­koi­nen ir­rot­te­lu vaih­tuu Sc­hu­mac­he­rin Bat­man-mit­ta­puul­la ar­vioi­tu­na rea­lis­ti­sem­paan ot­tee­seen, mikä tuo uut­ta pot­kua sar­jaan. Tim Bur­ton oli edel­leen mu­ka­na tuo­tan­to­tii­missä. Val Kil­mer as­tui tri­koi­siin ja pärjää ai­van mu­ka­vas­ti. Ni­co­le Kid­man tuo en­si ker­ran to­sisähköä le­pak­ko­mie­hen nais­suh­tei­siin. Pää­hen­kilön van­hem­pien koh­ta­los­ta saa­daan ta­kau­ma. Näem­me uu­sia vem­pai­mia le­lu­teol­li­suu­den tar­pei­siin, mm. uu­den au­ton. Tom­my Lee Jo­nes (Two-Fa­ce) ja Jim Car­rey (Ar­vuut­ta­ja) eivät jää pal­jon jäl­keen edel­li­so­sien ark­ki­kon­nis­ta.
Hyvä ku­va ja ää­ni. Ana­mor­fi­nen ku­va ra­joit­taa hie­man al­ku­peräistä ku­va­suh­det­ta (1.85, ku­vat­tu 1.37). Al­ku­teks­teissä lei­ka­taan jo­pa Bob Ka­nen ni­mi puo­lik­si. No, Teräs­mie­hen luo­jil­le Jer­ry Sie­ge­lil­le ja Joe Shus­te­ril­le oli käydä vielä huo­nom­min royal­teieen ja kaik­ki­neen. Fak­ta­ruu­tu­ja. R1-le­vystä toi­nen puo­li on pan&s­can.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy