Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman Forever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kol­mas osa sar­jas­sa.

Kol­mas osa sar­jas­sa. Tim Bur­to­nin sinänsä haus­kan to­del­li­suus­pa­koi­nen ir­rot­te­lu vaih­tuu Sc­hu­mac­he­rin Bat­man-mit­ta­puul­la ar­vioi­tu­na rea­lis­ti­sem­paan ot­tee­seen, mikä tuo uut­ta pot­kua sar­jaan. Tim Bur­ton oli edel­leen mu­ka­na tuo­tan­to­tii­missä. Val Kil­mer as­tui tri­koi­siin ja pärjää ai­van mu­ka­vas­ti. Ni­co­le Kid­man tuo en­si ker­ran to­sisähköä le­pak­ko­mie­hen nais­suh­tei­siin. Pää­hen­kilön van­hem­pien koh­ta­los­ta saa­daan ta­kau­ma. Näem­me uu­sia vem­pai­mia le­lu­teol­li­suu­den tar­pei­siin, mm. uu­den au­ton. Tom­my Lee Jo­nes (Two-Fa­ce) ja Jim Car­rey (Ar­vuut­ta­ja) eivät jää pal­jon jäl­keen edel­li­so­sien ark­ki­kon­nis­ta.
Hyvä ku­va ja ää­ni. Ana­mor­fi­nen ku­va ra­joit­taa hie­man al­ku­peräistä ku­va­suh­det­ta (1.85, ku­vat­tu 1.37). Al­ku­teks­teissä lei­ka­taan jo­pa Bob Ka­nen ni­mi puo­lik­si. No, Teräs­mie­hen luo­jil­le Jer­ry Sie­ge­lil­le ja Joe Shus­te­ril­le oli käydä vielä huo­nom­min royal­teieen ja kaik­ki­neen. Fak­ta­ruu­tu­ja. R1-le­vystä toi­nen puo­li on pan&s­can.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy