Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai 2

Jaws 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sat eivät ol­leet 1970-­lu­vul­la muo­dis­sa, mut­ta Tap­pa­ja­hai muut­ti pal­jon muu­ta­kin.

Jat­ko-o­sat eivät ol­leet 1970-lu­vul­la muo­dis­sa, mut­ta Tap­pa­ja­hai muut­ti pal­jon muu­ta­kin. Ste­ven Spiel­berg ei luon­nol­li­ses­ti ha­lun­nut kuul­la ko­ko asias­ta.
A­sial­lis­ta viih­dettä kaik­ki tyyn­ni, mitä aut­taa po­lii­si­per­he Bro­dyn jat­ko al­ku­peräi­sissä osis­saan.
E­lo­ku­van ni­mek­si mei­na­si tul­la Rans­kas­sa La Dent de la Mer Deux. Ei kui­ten­kaan pas­ka elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävänkin laadukas anamorfinen kuva, mutta ääniraita on, vaikkakin selkeä, ikävä kyllä mono. Ekstroissa 45 min dokumentti, Doug-poikaa esittävän Keith Gordonin 8 min haastattelu, säveltäjä John Williamsin musiikista 8 min osio, reilu minuutti ohjaajan haastattelua, 5 min poisleikattuja kohtauksia, kuvakäsikirjoitusta, tuotantokuvia, kaksi traileria sekä jatko-osien trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy