Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai 2

Jaws 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Jat­ko-o­sat eivät ol­leet 1970-­lu­vul­la muo­dis­sa, mut­ta Tap­pa­ja­hai muut­ti pal­jon muu­ta­kin.

Jat­ko-o­sat eivät ol­leet 1970-lu­vul­la muo­dis­sa, mut­ta Tap­pa­ja­hai muut­ti pal­jon muu­ta­kin. Ste­ven Spiel­berg ei luon­nol­li­ses­ti ha­lun­nut kuul­la ko­ko asias­ta.
A­sial­lis­ta viih­dettä kaik­ki tyyn­ni, mitä aut­taa po­lii­si­per­he Bro­dyn jat­ko al­ku­peräi­sissä osis­saan.
E­lo­ku­van ni­mek­si mei­na­si tul­la Rans­kas­sa La Dent de la Mer Deux. Ei kui­ten­kaan pas­ka elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävänkin laadukas anamorfinen kuva, mutta ääniraita on, vaikkakin selkeä, ikävä kyllä mono. Ekstroissa 45 min dokumentti, Doug-poikaa esittävän Keith Gordonin 8 min haastattelu, säveltäjä John Williamsin musiikista 8 min osio, reilu minuutti ohjaajan haastattelua, 5 min poisleikattuja kohtauksia, kuvakäsikirjoitusta, tuotantokuvia, kaksi traileria sekä jatko-osien trailerit. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy