Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rollerball

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­ri­nymmär­ret­ty teos, jos kat­soo va­ka­vien elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ar­vioi­ta.

Vää­ri­nymmär­ret­ty teos, jos kat­soo va­ka­vien elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ar­vioi­ta. Sci­fi-k­las­sik­ko jo­ka ta­pauk­ses­sa. Ja­mes Caa­nin pa­ras roo­li kaut­ta ai­ko­jen.
Kaik­kien tu­le­vai­suu­den ur­hei­lu­la­je­ja ku­vaa­vien elo­ku­vien isä ja äi­ti. Pe­li on yh­dis­telmä ame­rik­ka­lais­ta jal­ka­pal­loa, moot­to­ri­pyöräi­lyä, nyrk­kei­lyä, jää­kiek­koa ja rul­la­luis­te­lua. Nah­ka­hou­sut ovat ko­vil­la. Tu­le­vai­suu­des­sa suu­ryh­tiöt hal­lit­se­vat ja tar­joa­vat ih­mi­sil­le viih­dettä.
Pe­rus­tuu Wil­liam Har­ri­so­nin no­vel­liin ”T­he Rol­ler­ball Mur­ders”. Teat­te­ri­le­vittäjä oli Uni­ted Ar­tists.

Kuva, ääni & ekstrat

Friikit ovat tämän aiemmin löytäneet brittiläisestä laatu-VHS -sarjasta Beyond Vision alkuperäisellä kuvasuhteellaan. Teatteriversio oli 1.85, joka rajoitettiin full frame -kuvaussuhteesta 1.37:1. Digitaalinen versio on tietysti kuvaltaan parempi, mutta on edelleen suttuinen. Äänen uudelleenmasterointi 5.1:ksi elävöittää jonkin verran pelitapahtumia, mutta takakaiuttimet pitävät aika vähän ääntä. Mukana 8-sivuinen triviavihko, ohjaajan kommenttiraita ja traileri. Behind the scenes, ohjaajan haastattelu ja interaktiivinen rollerpeli jäävät puuttumaan huolimatta kannen tiedoista. Samoin kestoaika on 5 minuuttia pitempi kuin kannessa, mutta sehän on hyvä asia. R1-versiossa myös pan&scan. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: James Caan
Tarina: William Harrison
Kuvaus: Douglas Slocombe
Musiikki: André Previn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy