Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kunnian miehiä – Special Edition

A Few Good Men 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Me­ri­jal­kaväen so­ti­las kuo­lee Guan­ta­na­mo Bayn tu­ki­koh­das­sa sim­pu­tuk­sen uh­ri­na.

Me­ri­jal­kaväen so­ti­las kuo­lee Guan­ta­na­mo Bayn tu­ki­koh­das­sa sim­pu­tuk­sen uh­ri­na. Siir­rytään oi­keus­sa­liin. J
ack Nic­hol­son yh­dessä par­hais­ta roo­leis­saan evers­ti Jes­so­pi­na, Tom Crui­se bo­hee­mi­na la­ki­mie­henä, eikä De­mi Moo­re­kaan liiem­min är­sytä.
Nic­hol­so­nin to­dis­ta­ja­lau­sun­to on le­gen­daa­ri­nen koh­taus. Ai­van lo­pus­sa tu­le­va kun­nia­kes­kus­te­lu on puo­les­taan ällöttävän ame­rik­ka­lai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Uusi versio tarjoaa aiempaa laadukkaamman kuvan ja DD5.1 -äänen. Tekstityksen pohjaväri on poistettu. Ekstroissa trailereita, mainosdokumentti, elokuvakäsikirjoituksen vertailua, ohjaajan kommenttiraita ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy