Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villiä hurjempi länsi – 30 vuotisjuhlajulkaisu

Blazing Saddles Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 82975EAN: 7321944189594

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mel Brook­sin eh­dot­to­mas­ti pa­ras elo­ku­va ja rie­muk­kain län­nen­pa­ro­dia kaut­ta ai­ko­jen.

Mel Brook­sin eh­dot­to­mas­ti pa­ras elo­ku­va ja rie­muk­kain län­nen­pa­ro­dia kaut­ta ai­ko­jen. Ko­ho­koh­ta­na elo­ku­va­his­to­rian pi­sin pie­res­ke­ly­koh­taus, kun leh­mi­po­jat syövät pa­pu­pa­taa. Har­vi­nai­nen ai­he kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sil­la elo­ku­va­mark­ki­noil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Juhlajulkaisun kuva näyttää hyvältä ja on vain hieman kohinainen. Normaaliversiosta poiketen mukana on 5.1-miksaus, joka pitää valita menusta. Onneksi miksaaja ei ole innostunut lisäilemään suunnattuja tehosteita ylen määrin. Ekstroissa kommenttiraita, 28+24+ min. dokumentti, 24 min. Black Bart –tv-pilotti, 10 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy