Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Järki ja tunteet

Sense and Sensibility 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -­fil­ma­ti­soin­ti.

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -fil­ma­ti­soin­ti. Lois­ta­vat näyt­te­lijät: Em­ma Thomp­son (kypsää rea­lis­tis­ta ka­ris­maa), Ka­te Wins­let (hup­su ro­man­tik­ko), Hugh Grant (kuin oma it­sensä) ja Alan Rick­man (t­raa­gi­nen hah­mo). Tun­net­ta, huu­mo­ria, ajan­ku­vaa. Ai­mo Kai­ra­mo­kin ke­hui lu­ke­neen­sa nuo­re­na ja­neaus­te­nin­sa. Tätä voi kat­soa raa­vas­kin mies.

Kuva, ääni & ekstrat

Noin 30 min. kohdalla sade menee sotkuksi eli digitalisointi on hieman hutaistu. Selvästi parempi kuin VHS, mutta paikoin voisi olla parempi. DD5.1:n etuja ei juuri käytetä. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy