Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Behind Enemy Lines

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103521EAN: 7391772566799

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­ki­lentäjä ti­pah­taa Bos­niaan.

Jenk­ki­lentäjä ti­pah­taa Bos­niaan. US-Ar­my ja Na­to al­ka­vat kis­sanhännän­ve­don siitä, hae­taan­ko oma poi­ka pois. Ällöttäväs­ti ih­mi­soi­keuk­sia ko­ros­ta­va pro­pa­gan­da­lop­pu häi­rit­see, mut­ta muu­ten lä­hi­his­to­riaan liit­tyvänä suur­tuo­tan­to­na mu­kiin­me­nevä. Toi­sen­lai­sia­kin mie­li­pi­teitä olen kui­ten­kin kuul­lut. (PS)
Vuo­sia myö­hem­min kat­sot­tu­na, Bos­nian krii­sien ol­les­sa kau­kai­nen muis­to vain, edel­li­sen kat­so­jan mie­li­pi­tee­seen on help­po yh­tyä. To­sin, pro­pa­gan­daa on muual­la­kin kuin ta­ri­nan lo­pe­tuk­ses­sa. Yl­tiö­ma­kei­le­vat vel­jei­lyt ja vas­tus­ta­jan hal­vee­raa­mi­nen pistävät sil­miin tur­han ti­heään. Lä­hi­his­to­rian ajan­ku­va­na Be­hind Ene­my Li­nes toi­mii edel­leen muis­tut­ta­mas­sa maa­no­sam­me tuo­reis­ta ja tur­han hel­pos­ti unoh­tu­vis­ta mie­lenhäi­riöistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Jumalainen kirkkaus ja terävyys. Värimaisema esittäytyy rikkaana, jopa musta on mustaa. Sotaelokuvan glorifiointi korostuu myös teknisissä valinnoissa, mutta tässä osiossa ei arvostella sitä puolta. Ekstrapuolella tarjoillaan kahdenlaista kommenttiraitaa. Alkuperäinen suomalainen DVD-julkaisu (nimellä Vihollisen keskellä) oli lisämateriaalisektorilla tätä yhteispohjoismaista Blu-ray-levykettä parempi. (VA)
26/12/2019
26/12/2019

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy