Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Mortal Kombat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2021Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018019751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­ri­lin­jas­ta löy­tyy uu­si tais­te­li­ja, jon­ka myötä siir­rytään ny­kypäivän Yh­dys­val­toi­hin.

Ve­ri­lin­jas­ta löy­tyy uu­si tais­te­li­ja, jon­ka myötä siir­rytään ny­kypäivän Yh­dys­val­toi­hin. Jäl­leen kii­ka­ris­sa on kos­mi­nen hyvän ja pa­han vä­li­nen nyrk­kiot­te­lu, jos­sa pa­huus on päättä­nyt ot­taa nis­ka­len­kin li­kai­sin kei­noin.
Mor­tal Kom­ba­tin re­buut­ti päi­vittää saa­gan mauk­kaas­ti ny­kypäivään. Vi­deo­pe­li on nyt saa­nut silmät pul­laut­ta­van nä­tin kuo­sin, jos­sa sam­mal kas­vaa, li­ka ja ruos­te ovat pa­ti­naa, ja kaik­kea lei­maa sa­tu­mai­sen pirs­kah­te­le­vat eri­kois­te­hos­teet. Jos 60-lu­vun Bat­ma­nis­sa sa­ma saa­tiin ai­kai­sek­si ruu­dun pääl­le lätkäis­tyin pu­he­kup­lin nyt näytö­noh­jai­mis­ta ote­taan kaik­ki te­hot ir­ti viiltävän mo­der­nis­ti. Tu­li ja jää ot­ta­vat mit­taa toi­sis­taan, ja puh­da­sop­pi­sen tais­te­lu­la­jien tai­ta­mi­sen si­jaan ky­se on loit­suis­ta ja nap­piyh­dis­tel­mistä, joi­den kaut­ta syn­tyy mät­kettä li­ki kah­den tun­nin edestä.
Ko­ko­nai­suus mais­tuu me­ga-bud­je­til­la teh­dyltä tv-e­lo­ku­val­ta, jos­sa draa­ma su­tii, pot­kut osuu ja rou­hea pa­ti­na kai­ken yllä on ma­kea. Ta­ri­na on vaa­ti­ma­ton ja hah­mo­te sät­ky­nuk­ke­ja, mut­ta silmä­kark­ki koh­dil­laan. Räi­keän yli­pitkä, mut­ta pelkkänä pin­ta­na nät­ti.

Kuva

Aito 4K-kuva on mieluvitukseksa ja elävä, pakahduttavan värikylläinen ja energisen dynaaminen. Kamera ei juuri paikoilleen pysähdy vaan lipoo samurai-ajan satumetsän ja nykypäivän nyrkkeilysalin rosoista miljöötä antaumuksella. Nätti ja näyttävä kuva on elokuvan valttikortti.

Ääni

Kuvan kanssa samaa paria oleva ääniraita on niin ikään seikkailuhenkisen avara, yrmy ja iskevä. Tilakanavien hyldyntäminen on poikkeuksellisen vetreää. Fantasian keinoin luotu ääniraita pitää dialogin puhtaana, mutta löytää muutoin ympäristöstään yhtä paljon eloa kuin hyvä katastrofielokuva. Legendaarisen tunnusmusiikin uusi versio on asiallinen esitys, mutta tempo jää alkuperäisestä.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton. Boksin kakkoslevyllä elokuvan HD-version lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, making of ja sarja koosteita hahmoista, koreografiasta, easteggeistä ja valikoiduista kohtauksista. (IJ)
10/09/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy