Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Manifest - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018-2019Kesto: 651 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112750725

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­bu­lens­siin jou­tu­nut len­to MA828 las­keu­tuu määränpäähänsä New Yor­kiin vii­si vuot­ta myöhässä.

Tur­bu­lens­siin jou­tu­nut len­to MA828 las­keu­tuu määränpäähänsä New Yor­kiin vii­si vuot­ta myöhässä. Mat­kus­ta­jat eivät ole ikään­ty­neet päivääkään, mut­ta maail­ma heidän ympä­rillään on lau­kan­nut eteenpäin. Yli­luon­nol­li­sen ta­pauk­sen sel­viy­tyjät yrittävät ot­taa otet­ta uu­des­ta maail­mas­ta, mut­ta sa­maan ai­kaan jo­kin ag­res­sii­vi­nen sisäi­nen ää­ni tun­tuu aja­van heitä koh­ti pa­ran­ta­maan maail­man vää­ryyk­siä.
Jo­hon­kin Sa­lais­ten kan­sioi­den ja En­ke­lin kos­ke­tuk­sen vä­li­maas­toon si­joit­tu­va peh­mojännä­ri viih­dyttää, mut­ta ei juu­ri­kaan löydä kestävää kouk­kua fan­tas­ti­ses­ta al­kua­ja­tuk­ses­taan.
Neljän le­vyn bok­si sisältää kaik­ki 16 en­simmäi­sen kau­den jak­soa. Sar­ja on par­hail­laan Yh­dys­val­lois­sa 2. tuo­tan­to­kau­del­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän hyvä kuva ja ääni. Avara miljöö piirtyy uskottavan arkisesti ja miellyttävän vakaasti. Hillitty ääniraita soljuu luontevasti ja kliseiden karikot väistellen. Ekstraton. (IJ)
18/03/2020

Tekijät

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy