Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Manifest - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tur­bu­lens­siin jou­tu­nut len­to MA828 las­keu­tuu määränpäähänsä New Yor­kiin vii­si vuot­ta myöhässä.

Tur­bu­lens­siin jou­tu­nut len­to MA828 las­keu­tuu määränpäähänsä New Yor­kiin vii­si vuot­ta myöhässä. Mat­kus­ta­jat eivät ole ikään­ty­neet päivääkään, mut­ta maail­ma heidän ympä­rillään on lau­kan­nut eteenpäin. Yli­luon­nol­li­sen ta­pauk­sen sel­viy­tyjät yrittävät ot­taa otet­ta uu­des­ta maail­mas­ta, mut­ta sa­maan ai­kaan jo­kin ag­res­sii­vi­nen sisäi­nen ää­ni tun­tuu aja­van heitä koh­ti pa­ran­ta­maan maail­man vää­ryyk­siä.
Jo­hon­kin Sa­lais­ten kan­sioi­den ja En­ke­lin kos­ke­tuk­sen vä­li­maas­toon si­joit­tu­va peh­mojännä­ri viih­dyttää, mut­ta ei juu­ri­kaan löydä kestävää kouk­kua fan­tas­ti­ses­ta al­kua­ja­tuk­ses­taan.
Neljän le­vyn bok­si sisältää kaik­ki 16 en­simmäi­sen kau­den jak­soa. Sar­ja on par­hail­laan Yh­dys­val­lois­sa 2. tuo­tan­to­kau­del­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän hyvä kuva ja ääni. Avara miljöö piirtyy uskottavan arkisesti ja miellyttävän vakaasti. Hillitty ääniraita soljuu luontevasti ja kliseiden karikot väistellen. Ekstraton. (IJ)
18/03/2020

Tekijät

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018-2019Kesto: 651 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112750725

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy