Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Striptease

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

De­mi Moo­ren ex­hi­bi­tio­nis­mi tun­ne­taan.

De­mi Moo­ren ex­hi­bi­tio­nis­mi tun­ne­taan. Ei tar­vit­se kär­siä kuin ai­kaan 18.10 saak­ka, kun­nes Moo­re rii­suu yläo­san­sa 20 se­kun­nin ajak­si. Ja tai­taa tois­taa sen jos­kus myö­hem­min.
Kal­lis hin­ta tästä ilos­ta. Ai­noa ko­ho­koh­ta on, kun irs­tas­ta se­naat­to­ria esittävä Burt Rey­nolds lyö Cris­tal-samp­pan­ja­pul­lon kuo­laa­jan päähän. On­nek­si pul­lo oli tyhjä, sillä Cris­tal on hyvää samp­pan­jaa. Tämä­kin on tyhjä, mut­ta huo­no elo­ku­va. Jo­pa Ver­hoe­ve­nin tans­si­tyttö­rai­na Show­girls on pa­rem­pi. Se on jo pa­has­ti sa­not­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: ANAMORFINEN Dolby Su
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy