Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Wars II - kloonien hyökkäys

Star Wars II - The Attack of the Clones 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX, THX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­meää uh­kaa syn­keämmät ja vä­hemmän lap­sel­li­set sä­vyt aut­ta­vat hie­man Täh­tien so­dan epi­so­dia kak­si, mut­ta tei­ni­ro­mant­ti­set osiot puis­tat­ta­vat.

Pi­meää uh­kaa syn­keämmät ja vä­hemmän lap­sel­li­set sä­vyt aut­ta­vat hie­man Täh­tien so­dan epi­so­dia kak­si, mut­ta tei­ni­ro­mant­ti­set osiot puis­tat­ta­vat.
Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin Mars-ta­ri­noi­ta muis­tut­ta­va aree­na­koh­taus ja Yo­dan kak­sin­tais­te­lu Doo­kun (Ch­ris­top­her Lee) kans­sa ovat tämän osan ko­ho­koh­tia.
E­lo­ku­va pää­si pa­rem­min oi­keuk­siin­sa isol­la kan­kaal­la. Toi­nen kat­se­lu­ker­ta ko­ti­teat­te­ris­sa oli jo ai­ka pitkäs­tyttävä ko­ke­mus.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat referenssitasoa. Varsinkin kuvan vakaus on parempi kuin taannoisessa ykkösosassa. Ekstroja riittää: traileri ja kolme tiiseriä, 12 tv-mainosta, kaksi dokumenttia, kolme lyhyttä ohjelmaa, kuusi webbidokumenttia, kolme osiota stillejä ja yhteys nettisivuille. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy