Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arabian Lawrence

Lawrence of Arabia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

B­rit­tiläi­syy­den ir­vai­lua ja ro­man­tiik­kaa I maail­man­so­dan suu­ris­sa aa­vik­ko­ku­lis­seis­sa.

B­rit­tiläi­syy­den ir­vai­lua ja ro­man­tiik­kaa I maail­man­so­dan suu­ris­sa aa­vik­ko­ku­lis­seis­sa. Clau­de Rains, Jack Haw­kins ja en­nen kaik­kea Pe­ter O'­Too­le (en­simmäi­sessä mer­kittävässä roo­lis­saan) lois­ta­vat. Law­ren­ce näy­tetään vii­mei­senä by­ro­ni­lai­se­na, il­mi­selväs­ti ho­mo­sek­suaa­li­na san­ka­ri­na. Sam Spie­gel tuot­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Super Panavision 70:n juhlaa. Vuonna 1988 uudelleen restauroitu epiikan klassikko pääsee oikeuksiinsa DVD-levynä. Pyhäinhäpäisyltä vaikuttaa se, että koko Panavision-kuvauksen (2.20:1) mullistaneen elokuvan alkutekstit ovat tiukasti rajatut. Rajauksen kanssa voi elää, mutta täydellisyyttä olisi nyt kaivattu. Monoäänen miksaus 5.1:ksi voi olla tyylitöntä; nyt ei ole valittamisen sijaa. Kaviot kopisevat hyvin luontevasti vauhtikohtauksissa. Kaksi DVD9-levyä. 61 min dokumentti, Journey with Lawrence -osio, jossa historiaa ja mielenkiintoinen aikajana, traileri, Steven Spielbergin sanailua, neljä mustavalkoista featurettea, kommenttiraita, julisteita, biografiat ja New Yorkin ensi-iltapätkä.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 219 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.16
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy