Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bad Boys for Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tämä tun­tuu elin­kau­ti­sel­ta.

Tämä tun­tuu elin­kau­ti­sel­ta. Pa­ho­jen poi­kien ykkö­so­sa oli ai­koi­naan hek­ti­nen ral­li, jos­sa tun­nel­ma ve­ti eteenpäin höy­ry­ko­neen lail­la. Sar­jan toi­nen seik­kai­lu jat­koi me­noa aut­ta­vas­ti, mut­ta mais­tui sil­ti yli­pitkältä is­tun­nol­ta, jos­sa oli lii­mat­tu hä­pei­lemättä kak­si elo­ku­vaa yh­teen. Nyt kol­man­nen seik­kai­lun al­ku­puo­li on niin mitään­sa­no­ma­ton­ta rel­les­tystä, että ta­ri­nan jäl­kimmäistä puo­lis­koa suo­ras­taan odot­taa toi­voen eril­listä seik­kai­lua. Oi­keaa vaih­det­ta ei kui­ten­kaan kos­kaan löy­detä.
Se mistä ta­ri­nas­sa on ky­se jää täy­sin yh­den­te­keväk­si. Läppää ja ta­va­ra­mer­kik­si muo­dos­tu­nei­ta ka­me­ra-a­jo­ja on mu­ka­na siinä missä aiem­min­kin, mut­ta ote on ka­ma­lan huo­no. Pääo­san Mar­tin Law­ren­ce ka­na­voi nyt Tap­pa­va ase -e­lo­ku­vien Dan­ny Glo­ve­rin elä­ke­ha­lu­ja ja yhä fyy­si­ses­ti tiu­kas­sa kun­nos­sa ole­va Will Smith­kin al­kaa lä­hes­tyä Ste­ven Sea­ga­lin ai­sa­pa­ria. Vä­sy­nyt elo­ku­va osoit­taa, että pal­jon on vettä vir­ran­nut joes­sa sit­ten al­ku­peräi­sen seik­kai­lun. Tämä ei ole jännä tai haus­ka, mut­ta ur­hei­luau­to­jen ja neon-va­lo­jen vi­rittämä silmä­kark­ki on aut­ta­vas­ti koh­dil­laan.
Kak­si aiem­paa pa­hat po­jat -ral­lia oh­jan­nut Mic­hael Bay te­kee tässä ly­hyen, mut­ta hel­pos­ti tun­nis­tet­ta­van ca­meo-roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Anti on tunelmallisesti ohutta, mutta teknisesti pätevää. Kuva on skarppi ja värikylläinen, ääniraita elävä ja puhdas. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia, making of (14 min.) ja koosteita. (IJ)
14/12/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007512

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy