Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piranha

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: New HorizonsKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Horizons) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tik­las­sik­ko, Jaws-­pa­ro­dia ja pal­jon muu­ta.

Kult­tik­las­sik­ko, Jaws-pa­ro­dia ja pal­jon muu­ta. Tek­sa­si­lai­sen ar­mei­jan ka­lan­vil­je­lys­lai­tok­sen ke­hittämät su­per­pi­rai­jat eivät juu­ri elo­ku­vas­sa näy, mut­ta kat­so­jal­la on sitä­kin haus­kem­paa nii­den pistäessä pos­keen­sa sitä sun tätä.
Ka­lat tar­koi­tet­tiin so­tis­laskäyttöön Viet­na­miin, mut­ta ne pu­rai­se­vat­kin Setä-Sa­mu­lia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Elokuva kuvattiin alunperin full framena. Erinomaiset ekstrat, ohjaajan audioraita, poistettuja kohtauksia. Mukana elokuvan marketing guide ja vihkonen tuottaja Roger Cormanista. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy