Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piranha

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kult­tik­las­sik­ko, Jaws-­pa­ro­dia ja pal­jon muu­ta.

Kult­tik­las­sik­ko, Jaws-pa­ro­dia ja pal­jon muu­ta. Tek­sa­si­lai­sen ar­mei­jan ka­lan­vil­je­lys­lai­tok­sen ke­hittämät su­per­pi­rai­jat eivät juu­ri elo­ku­vas­sa näy, mut­ta kat­so­jal­la on sitä­kin haus­kem­paa nii­den pistäessä pos­keen­sa sitä sun tätä.
Ka­lat tar­koi­tet­tiin so­tis­laskäyttöön Viet­na­miin, mut­ta ne pu­rai­se­vat­kin Setä-Sa­mu­lia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Elokuva kuvattiin alunperin full framena. Erinomaiset ekstrat, ohjaajan audioraita, poistettuja kohtauksia. Mukana elokuvan marketing guide ja vihkonen tuottaja Roger Cormanista. R1-levy. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: New HorizonsKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Horizons) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy