Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cop Land

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

To­del­li­nen slee­per.

To­del­li­nen slee­per. Syl­ves­ter Stal­lo­ne par­haas­sa osas­saan sit­ten Roc­kyn ja Tais­te­li­jan esittäen jo­pa hie­no­va­rai­sel­la pie­tee­tillä New Yor­kin po­lii­sien asut­ta­man nuk­ku­malä­hiön she­rif­fiä, jo­ka puut­tuu kyt­tien kor­rup­tioon. Ko­va kas­ti: Ro­bert de Ni­ro po­lii­sin sisäi­senä tut­ki­ja­na, myö­hem­min ural­laan ikäväs­ti pait­sioon jou­tu­nut Ray Liot­ta ystävänä ja Har­vey Kei­tel jäl­leen pa­ha­na po­lii­si­na.
Ei-a­na­mor­fi­nen ku­va, mut­ta sil­ti hyvä (teat­te­ris­sa hie­man enemmän wi­de, ku­vat­tiin täy­dellä por­til­la). Va­kuut­ta­va ää­ni­rai­ta myös.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy