Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

S.W.A.T. : Firefight

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lii­sin eri­kois­jouk­ko­jen äijä läh­tee ser­ti­fioi­maan Det­roi­tin kol­le­goi­taan, mut­ta pää­tyy kah­jon kii­ka­riin.

Po­lii­sin eri­kois­jouk­ko­jen äijä (Pu­ku­mie­het-sar­jan Gab­riel Macht) läh­tee ser­ti­fioi­maan Det­roi­tin kol­le­goi­taan, mut­ta pää­tyy kah­jon kii­ka­riin.
Puh­taan pök­kelö ja rup­sah­ta­neen kli­sei­nen bud­jet­ti­luo­kan toi­min­tapätkä ei löydä mitään oma­peräi­syyttä tai pa­kot­to­ma­ton­ta len­toa. Lo­pul­ta tämän uh­ka­roh­kein koh­taus on alun epi­so­di missä san­ka­ri te­key­tyy it­se pom­mi­mie­hek­si ja hä­lyttää kau­pun­gin eri­kois­jou­kot pai­kal­le tes­ta­tak­seen näi­den reak­tio­no­peut­ta. Vii­me ai­koi­na Ame­ri­kan man­te­reel­la sat­tu­nei­den jär­jettö­mien am­pu­ma­koh­taus­ten va­los­sa mie­hellä lie­nee vä­hintään 25% to­dennäköi­syys tul­la am­mu­tuk­si, vaik­ka tar­koi­tus ei ole tehdä ke­nel­lekään va­hin­koa. Suo­raan vi­deol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva ja tyystin geneerinen ääniraita. Musiikkiraidalla on pientä yritystä eloon, mutta anti on tästä huolimatta pliisun videomainen. (IJ)
17/03/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy